Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een erkende behandelmethode, gericht op de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat en het voorkomen van klachten ten gevolge van onvoldoende afwisseling in je houding en/of bewegingspatroon. Wel of niet veroorzaakt door een bepaalde ziekte of afwijking. Daarnaast leer je met je ziekte omgaan zodat je minder hinder hebt van je aandoening.

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie bij nek-schouderklachten

Oefentherapie Cesar is een prima behandeling wanneer je last hebt van nek- en schouderklachten. De behandeling gebeurt volgens de laatste nieuwe inzichten en richtlijnen bij nek- en schouderklachten. Dit wordt aangevuld met houdings- en bewegingsadviezen en lokale en totale ontspanningsoefeningen.

Nek-schouderklachten

Slaapoefentherapie

Slaapproblemen hebben effect op je lichamelijke en geestelijke gezondheid en kunnen voor veel klachten zorgen. Het is bewezen dat slapeloosheid leidt tot een verhoogde kans op hart- en vaatziekten, overgewicht, alzheimer, chronische pijn, angst, depressie en (verkeers)ongevallen.

Slaapoefentherapie

Adem oefentherapie

Ademen hoort als het goed is vanzelf te gaan. Soms lukt dat niet altijd. Verschillende oorzaken kunnen daar een reden voor zijn. Bijvoorbeeld een verstoorde manier van ademhalen door spanning, stress en aandoeningen aan de longen. Met een aantal collega's in Breda hebben we onze kennis samengebracht tot een behandelmethode voor de ademhaling. Hierbij is gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijk inzichten. 

 

Adem Oefentherapie
Nieuws
Bekijk nieuwsarchief
Klantervaringen

Klantentevredenheid vanuit Qualizorg

Tegenwoordig krijg je van ieder bedrijf onderhand een enquete toegemaild... Klantentevredenheid vanuit Qualizorg

Ik heb waardevolle adviezen van u gekregen en ik wil u daarvoor hartelij... Zomaar een reactie van een klant.

Na lichte twijfel aan deze caesar techniek heb ik geleerd om goed te ade... Diny

Nadat ik door de neuroloog was doorverwezen voor een cesartherapiebehand... Anoniem

Bekijk alle ervaringen
Klantentevredenheid